Mød infoskærme 360° rundt i den digitale bygning

Da Søfartsstyrelsen skulle indrette nyt domicil i Valby, tænkte ledelsen kommunikation ind fra starten. I dag fremstår arbejdspladsen som et topmoderne, digitalt hovedkontor med 25 digitale infoskærme fra VisioSign. Hvor du end bevæger dig rundt i bygningen, får du vedkommende informationer på infoskærme.

Nybygning, modernisering og udvidelse af en arbejdsplads, lægger op til at tænke digitaliseringen ind fra starten. Med infoskærme fra VisioSign kan du kombinere arkitekturen med digital kommunikation til de mennesker, der får deres daglige gang i bygningen.

I receptionen er det oplagt at placere infoskærme med velkomst til gæster, branding, film og wayfinding med touch, så gæsterne kan finde vej til mødelokalerne. Mens en mødeskærm placeret ved møderummet kan bruges til bestilling af kaffe og te eller til forlængelse af bookningen. I medarbejderkantinen og tekøkkener kan medarbejderne benytte pauser til lidt
underholdning med nyheder og informationer om dagens menu.

Mulighederne er mange, og VisioSign bidrager gerne til inspiration og udvikling af nye – og anderledes - informationsløsninger. Kun fantasien sætter grænser.

Infoskærme er et værdifuldt arbejdsredskab

Infoskærme i den digitale bygning letter arbejdet for informationsmedarbejderne og optimerer virksomhedens ressourceforbrug.

Informationsmedarbejderne kan nemt og hurtigt formidle budskaber til alle medarbejdere samtidig på infoskærme. De kan kombinere ensartede og koordinerede budskaber både fra centralt hold og fra den enkelte afdeling. Informationerne kan prioriteres, så de for eksempel publiceres i en bestemt periode, eller så de vises før alt andet. Det gør informationen effektiv, og infoskærme er derfor et værdifuldt arbejdsredskab for informationsmedarbejderen, og et godt medie for modtageren af informationen.

Bevæg dig 360° rundt i den digitale bygning, og oplev selv, hvilke fordele infoskærme giver.

Læs, hvordan andre digitale bygninger bruger infoskærme

Se hvilke andre digitale bygninger, der har infoskærme

Skiltning

Dekoration

Information

Inspiration

Digital kommunikation gennem hele bygningen