Øresundsakvariet

CASE: Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik oplevelse.

ØA1


Interview med Jens Peder Jeppesen akvariechef og marinbiolog på Øresundsakvariet

Øresundsakvariet i Helsingør har over 40.000 besøgende årligt. De har omkring 35 skærme: Små skærme, en stor skærmvæg, en videovæg og en infostanderskærm, der alle formidler information om fiskene i museets akvarier og om forskellige aktiviteter på akvariet.

 ØA3


Interaktive oplevelser er vejen til tilfredse gæster

Museumsgæster forventer intense helhedsoplevelser, hvilket er en udfordring for mange små museer. Før Øresundsakvariet fik installeret informationsskærme i deres udstilling, klagede gæster over, at de ikke fik nok for pengene. Den oplevelse har ifølge Jens Peder ændret sig:

”Skærmene er med til at gøre oplevelsen i akvariet meget mere intens. Gæsterne bliver aktiveret, de føler, at de får mere for pengene, når de besøger akvariet, og er derfor mere tilfredse.”

Jens Peder fortæller, at han er blevet opmærksom på, hvor digitalt orienteret gæsterne er. Børn, unge, og bedsteforældre finder det helt naturligt at trykke på skærmene og få oplysninger om dyrene i akvarierne. Touchskærmene indbyder gæsterne til at trykke på skærmene og blive oplyst. Jens Peder har altid været stolt over akvariet. Men han er overvældet over den nye digitale formidling og er overbevist om, at det har givet gæsterne noget ekstra:

”Vi havde slet ikke forventet, hvor positiv effekt det ville have, og hvor meget bedre besøgsoplevelsen er for gæsterne.”

 ØA4


Simpel formidling med uanede muligheder

Hos Øresundsakvariet skifter de fiskene ud flere gange om ugen. Digital skiltning har erstattet de gammeldags lysskilte. Det tog lang tid at skifte information på de gamle skilte – med de nye infoskærme tager det kun et kvarter, siger Jens Peder.

”Skærmene fra VisioSign er et fantastisk værktøj til formidling. Det har virkelig været revolutionerende for os i det daglige arbejde. Samtidig med at det er en fantastisk lettelse for vores redaktører, har skærmene forbedret publikums opfattelse af vores udstillinger.”

Jens Peder fortæller, at de stadigvæk har udstillinger, hvor de endnu ikke har fået installeret touchskærme, og her har de registreret, at gæsterne ikke engagerer sig på samme måde i at læse, hvad der står om fiskene. Jens Peder har mange ideer til, hvordan formidlingen kan give besøgende en endnu mere unik oplevelse, og hvordan VisioSigns produkter kan anvendes til forbedringer.

”Der er jo virkelig uanede muligheder for, hvad vi kan bruge skærmene til. Så det er jo bare et spørgsmål om at åbne dem.”

Helt konkret drømmer Jens Peder om flere storskærme til at vise film og billeder samt om lokale- og møderumsskærme foran museets mødelokaler. Jens Peder er sikker på, at den digitale formidling er med til at fremtidssikre Øresundsakvariet.  

 ØA5


Professionel design, montering og support kendetegner samarbejdet med VisioSign

Jens Peder fremhæver specielt den store indsats og det gode samarbejde, han har haft med projektledere, montører, og supportmedarbejdere fra VisioSign i forbindelse etablering og drift af deres løsninger.

”Samarbejdet med VisioSign er rigtig godt, designet på vores skærme er en stor succes – det er blev meget bedre end jeg nogensinde havde forestillet mig.”

”VisioSign support er meget venlige og imødekommende. Når vi ringer, bliver problemet løst meget hurtigt.”

 ØA2

Kunde Cases

Øresundsakvariet

CASE: Skærme på Øresundsakvariet er med til at give besøgende en unik oplevelse. Interview med Jens Peder Jeppesen akvariechef og marinbiolog på… Læs mere...

National Oilwell Varco (NOV)

Intern kommunikation understøtter sikkerhed i produktionsvirksomheder Interview med Anita Rosenberg Jensen, teamleder, NOV, og Søren K. Thustrup,… Læs mere...

Musikhuset Aarhus

Musikken er i centrum, når Musikhuset Aarhus hvert år beriger, bevæger og begejstrer mere end 600.000 gæster. Med storslået akustik og smuk… Læs mere...

University College Nordjylland

University College Nordjylland er en fusion mellem flere uddannelsesinstitutioner, som trådte i kraft 1. januar 2008. Efter denne fusion udbydes 23… Læs mere...

Glostrup Park Hotel

”Skærmene hjælper de besøgende på hotellet med, at finde frem til de rigtige lokaler på egen hånd og få et hurtigt overblik.” Sådan siger Ulla… Læs mere...
Erhvervsakademiet Lillebælt og Visiosign

UCL - Erhvervsakademi og Professionshøjskole

I forbindelse med bygning af nyt campus til Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense, fik VisioSign muligheden for at digitalisere dette gennem… Læs mere...

Syddjurs Kommune

Strømlinet velkomst til borgerne i Syddjurs Kommune Læs mere...

Fredensborg Skole

"Systemet er let at arbejde med" Læs mere...

Regionstog

"Det er en skøn følelse at kunne skrive 'God weekend' ud til alle på én gang" Idéen med at implementere informationsskærme hos Regionstog opstod i… Læs mere...

Odense Universitetshospital

Ressourceoptimering og vigtig patientinformation Læs mere...

DHL

Overvældende medarbejdertilfredshed Læs mere...

Arriva Danmark A/S

Infoskærme styrker fællesskabet Læs mere...

Orkla Foods Sverige AB

"Infoskærme gør mit arbejde med virksomhedens interne kommunikation meget lettere" Læs mere...

FLSmidth

"Vi er kommet tættere på hinanden arbejds- og vidensmæssigt" Læs mere...

Royal Greenland

Infoskærme på trawlere og fabriksanlæg langs Grønlands Vestkyst Læs mere...

Gladsaxe Bibliotekerne

Hurtigt og effektivt informationssystem Læs mere...

Danmarks Tekniske Universitet

Med på noderne med infoskærme Læs mere...

Novo Nordisk DMS

God modvægt til benhård LEAN Læs mere...

Lund Universitet

Slipper for at printe opslag ud når der er skemaændringer Læs mere...

Københavns Universitet, Det Sundheds-videnskabelige Fakultet

Enkelt system til rimelig pris Læs mere...

Saint-Gobain Weber

"En fælles platform" Læs mere...

Via University College

Et flexibelt system der kan videreudvikles Læs mere...