Om VisioSign

VisioSign er førende i Danmark. Vi har 15 års ekspertise, og 50% af de store private virksomheder og offentlige institutioner bruger vores kommunikationsløsninger. Vi er godkendt som Microsoft Partner. Vi er specialister i infoskærme med og uden touch, skærme til møderum og wayfinding.

Virksomheden blev grundlagt af Leo Christiansen og Jan Sode i 1999 og har i dag 20+ ansatte i Danmark. Endvidere har vi mange ansatte fordelt på egne kontorer i Sverige, Norge, England og Tyskland.

 

Vores mission

Vi vil udvikle visuelle kommunikationsløsninger, der gør det lettere at afsende og modtage budskaber på rette tid og sted. Igennem konkret viden vil vi skabe værdi og gøre en forskel i hverdagen for både afsender og modtager.

 

Vores vision 2018

Vi vil fortsat være Danmarks førende leverandør af visuelle kommunikationsløsninger på infoskærme. Vi vil være blandt de tre største leverandører inden for vores felt i Skandinavien, England og Tyskland. Vi vil fordoble vores omsætning og medarbejderstab.

 

Vores kerneværdier

  • Ambitiøse – vi er vedholdende og energiske, og vi har et stærkt ønske om at udvikle vores produkter, medarbejdere og forretning

  • Visionære – vi er fremsynede og har øje for ny viden, tendenser og muligheder

  • Engagerede – vi tager ansvar, er engagerede og dedikerede i vores arbejde

  • Service-minded – vi lægger stor vægt på altid at yde en god og personlig support med et smil