mandag, 26 februar 2018 15:00

Highlights fra ISE 2018

Ved årets ISE messe var der hele 15 haller med alt indenfor AV teknologi, over 1200 udstillere og et besøgstal på knap 81.000. Der var i år større, skarpere skærme end førhen set, og indtænkt enorm kreativitet for at skille sig ud. I hal 8, hvor VIsioSign havde stand, kunne man bl.a. se en kæmpe LED fodbold, transparente skærme, store kurvede skærme og meget, meget mere.
 
I hal 12 kunne LG, i år fremvise deres nye transparente OLED skærme, som var noget af et show. (Læs mere her.) Derudover fremviste LG deres nye Open Frame OLED, som er en kæmpe sammensætning af skærme i buer og kurver, som afspillede fantastiske naturområder i Ultra HD. Selvom skærme var den primære interesse her hos VisioSign, kunne man hurtigt blive forbløffet over hvor meget man kan finde på ISE messen. Hjemmebiografer, droner, højtalere og alt derimellem var alt sammen at finde i de 15 haller. Var man i hal 14 hver dag ved en 13-tiden, var det muligt at vinde en drone, da der blev givet en væk dagligt til en heldig vinder. Herudover kunne man se drone-arenaen som også befandt sig i hal 14, hvilket var et show i sig selv. I hal 8 var der torsdag og fredag en guidet tur, hvor man kunne få indblik i hvad det nyeste er indenfor Digital Signage, og se hvad retning teknologien udvikler sig i. Der var ligeledes en præsentation om Digital Signage om onsdagen. Torsdag blev Stand Design Awards afholdt kl. 16 i Hal 8, hvor de flotteste stande, i de forskellige størrelser, blev udkåret. I år blev vinderne Lithoss, Genelec, Shure Europe og NEC. Hver dag var der præsentationer, guidet tours, konkurrencer og meget mere på programmet, så årets besøgende har haft ikke så lidt at kunne tage sig til.
 
For os var ISE en fantastisk mulighed for, at møde en masse spændende mennesker, snakke med nye og eksisterende kunder, samt se hvad retning markedet tager og hvad den nyeste teknologi muliggør. I år havde vi fornøjelsen af, at møde mange interessante potentielle kunder, som vi fik os nogle gode snakke med. Vi havde mange gode møder, hvor vi fik vist vores produkter samt løsninger frem. Fremadset har messen for os skabt nye relationer med spændende muligheder, hvor vi har haft nogle gode diskussioner om potentielt fremtidigt samarbejde, som vi ser meget frem til. Vi er tilbage på kontoret og takker for en god messe og en uge i muntert selskab.
Tak for denne gang, ISE.