tirsdag, 01 oktober 2019 11:19

Få mere ud af VisioSigns løsninger på erfaringsmøder

Som noget nyt er VisioSign begyndt at afholde erfaringsmøder. På ERFA-møderne får kunder mulighed for at sparre og dele erfaringer og gode ideer til brug af VisioSigns løsninger.  Onsdag d.28. august 2019 afholdte VisioSign det første ERFA-møde for redaktører, for en række af VisioSigns kunder i Vestsjælland.

Hos VisioSign ser vi erfaringsmøder som en oplagt mulighed for, at vores kunder kan udvikle kompetencer og samle inspiration til at bruge VisioSigns informationsserier. Formålet er, at redaktørerne kan sparre med hinanden omkring deres fælles arbejde med at udvikle indhold og bruge informationsskærmene på deres arbejdsplads. 

Mødet blev afholdt hos NOV i Kalundborg. NOV er en af de mange produktionsvirksomheder VisioSign samarbejder med. I produktionsmiljøer spiller VisioSigns løsninger en vigtig rolle i forhold til sikkerheden, og informationsskærmene er med til at opretholde en høj standard indenfor sikkerhed hos NOV. Det var både private virksomheder og offentlige institutioner der deltog i mødet, og alle kunne lære noget fra hinanden. 

På mødet fik de fremmødte mulighed for at dele erfaring og få inspiration til brug af VisioSigns løsninger. Der var fokus på alt fra opsætning, kommunikation, æstetik og ikke mindst virksomheders hverdag med skærmløsninger og tilrettelæggelse af arbejdet med skærmbaseret intern kommunikation.

Det var første gang at VisioSign afholdte et møde, hvor redaktørerne havde mulighed for at sparre med hinanden, men tilbagemeldingerne efter eventet, har vist sig, at der i særdeleshed er stemning for at afholde lignende arrangementer i fremtiden.