onsdag, 04 oktober 2017 07:24

CalmViso og AVDAN på DKDK-messen med CalmVisio 1000

CalmViso deltog i Demens Koordinatorernes årskursus, som blev afholdt på Hotel Nyborg Strand 20.-22. september. CalmViso præsenterede i samarbejde med AVDAN den nye stimulistue CalmViso 1000, som er bygget på anerkendte metoder, som eksempelvis lysterapi, snoezelen og sanseterapi.

Stimulistuen kombinerer erfaringer og nye muligheder i form af storskærm, lys og lyd samlet i en oplevelse.

Disse erfaringer er opnået i samarbejde med en række plejecentre, og kombinationen med de nye muligheder giver beboeren følelsen af at være en del af fortællingen.

CalmViso 1000 er udviklet i samarbejde med DNP, og er med til at give et totalbillede med lys og lyd. Det er derfor muligt at transformere rummet til en hvilken som helst lokation – eksempelvis en kirke, en båd, en strand eller en skov.

Skærmens størrelse kombineret med den gode fortælling, stemningslyset og -lyden medvirker til at fastholde beboeren i en rolig og afslappet stemning.

På Demens Koordinatorernes årskursus var der stor interesse for konceptet og for at høre mere til de erfaringer, som der er allerede er med stimulistuen. AVDAN og CalmViso i den kommende tid frem til at præsentere løsningen for interesserede plejecentre.

CalmViso er et søsterselskab af VisioSign og udvikler stimulistuen i samarbejde med DNP.