torsdag, 30 april 2020 10:56

Giver Covid-19 et øget behov for kommunikation?

covid 19 KK lille
 
I takt med at medarbejder skal vende tilbage til en ny og anderledes hverdag på arbejdspladsen vil der være et stigende behov for intern kommunikation og konstant opdatering af medarbejderinformation. VisioSign er klar med tre skarpe tilbud der kan hjælpe din organisation.
 

Retningslinjer for afstand og hygiejne

Brug infoskærmen til at informere om hvordan organisationen håndterer sundhedstyyrelsens retningslinjer for afstand og hygiegne. F.eks. hvor mange der må opholde sig i enkle lokaler. Hvor der findes sprit og håndvaske.

Plan for ophold og færdsel i bygningen

Oplys om hvordan medarbejderne spredes over flere lokaler og hvem der må opholde sig hvor. Skærmen kan bruges til at fortælle hvem der skal bruge hvilke mødelokaler, toiletter, indgange osv.

Ændret arbejdstid og team-strukturer

Forskudte arbejdstider kan være en løsning således at der sikres afstand mellem medarbejderne. Brug skærme til at vise arbejdsplaner eller integrer data fra kalendersystemer der viser hvem der er på arbejde hvornår.  

Retningslinjer for ophold i kantine

brug infoskærme til at oplyse om forholdsregler i kantinen. Som f.eks. inddeling i zoner, forskudte spisetider, foranstaltninger i forbindelse med betaling og retningslinjer der mindsker kødannelse.

Webinar: tilbage på arbejde – brug infoskærmen til Covid-19 retningslinjer

Vært: Erik Rosenberg

Dato: Torsdag den 14. maj kl. 11.00 - 11.45

Webinaret vil blive gennemført i MS Teams. 

Tilmeld dig her.

Oplever du et øget behov for intern kommunikation i forbindelse med at mange medarbejder skal tilbage på arbejdspladsen? Informationsskærme er ideelle til information og beskeder der ofte skal ændres og opdateres. VisioSign har mange års erfaring i at rådgive virksomheder i at lave kampagner med forskelligt indhold på informationsskærme. På dette webinar vil vi tage udgangspunkt i hvordan et godt opslag ser ud og vise hvordan man kan omsætte myndighed information til relevant opslag på infoskærmen.