mandag, 12 august 2019 13:28

God kommunikation på infoskærmen i Aarhus

Intern kommunikation er det vigtigste værktøj til at hæve informationsniveauet, understøtte et sundt arbejdsmiljø og skabe fælles fokus i din virksomhed.

VisioSign inviterer produktions- og transportvirksomheder til en vidensdelingsdag. Talere, med særlig ekspertise inden for kommunikation, vil denne dag inspirere og dele deres erfaringer.

Oplæg om intern kommunikation og retorik krydres med kundecases og erfaringer med brug af VisioSign Infoskærme i produktions- og transportsektoren.

VisioSign har i de seneste 20 år arbejdet med infoskærme til intern kommunikation som ”intranet på væggen”, og med mange tusinde skærme i drift kender vi vigtigheden af at understøtte samarbejde, sikkerhed og arbejdsglæde via dette medie.

Praktisk info

Arrangementet er gratis.

Tilmelding påkrævet. Max. deltager antal: 50.

Adresse: Smedien, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus.

For mere info: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 39 63 39 06.

Program

09.00 Morgenmad & Seating – en kop kaffe og muligheden for at se infoskærmene live
09.30 Introduktion - ved VisioSign
10.15 ”Om god kommunikation og humor i kommunikationen” - ved Jesper Troels Jensen. Jesper Troels Jensen ny 300x230

Hvordan sikrer I en god kommunikation i en gruppe, en virksomhed eller en organisation? Hør Jesper Troels Jensens underholdende foredrag om, hvordan man kan gøre kommunikationen bedre og mere humoristisk. Dette er helt nødvendigt, hvis man ønsker et godt arbejdsmiljø og en større arbejdsglæde. Få konkrete redskaber til at styrke kommunikationen.

Jesper Troels Jensen er rådgivende retoriker og foredragsholder. Som tidligere adm. direktør for Kuben og forfatter til en række bøger om retorik har Jesper Troels Jensen opbygget en bred erfaring med kommunikation, præstationsteknik og undervisning i retorik. 
11.45 Frokost
12.30 Brug skærme i intern kommunikation til medarbejdere og gæster - ved Erik Rosenberg.

En strategisk platform, der følger virksomhedens vekslende behov f.eks. ved optimering af onboarding processer, ved at skabe fokus på sikkerhed eller ved at skabe relationer mellem centrale og decentrale dele af større organisationer. 
13.45 Afrunding & tak for i dag - ved Katrine & Leo
   

Tilmeld