lørdag, 01 september 2018 18:37

TILMELDING 24. OKTOBER - VIDENSDELING OG INTERN KOMMUNIKATON

– og smuk arkitektur i den gamle tørdok

Vi inviterer til inspiration og dialog om intern kommunikation. Her bydes på oplæg om vidensdeling og vidensudvikling i virksomheden og om infoskærme som et strategisk kommunikationsværktøj. Hos VisioSign har vi stor erfarring med brug af skærme til medarbejderinformation, heriblandt har vi særligt mange løsninger i transport og produktionssektoren. Derfor har vi planlagt en dag med fokus på vidensdeling i produktionsvirksomheder - specifikt har vi sammensat en dag med en lille ekstra inspiration for de, der arbejder i den maritime industri. Vi glæder os til at se jer til en dag på Museet for Søfart. 

Praktisk info

Arrangementet er gratis.

Tilmelding påkrævet. Max. deltager antal: 100.

Adresse: M/S Museet for Søfart, Ny Kronborgvej 1, 3000 Helsingør.

For mere info: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller 39 63 39 06.

PROGRAM 

09.30 Velkommen i Museet for Søfart – en kop kaffe og muligheden for at se infoskærmene live  
10.00 Introduktion - hvem er VisioSign?   
10.30

”Skab resultater med effektiv vidensdeling og vidensudvikling” ved Annabeth Aagaard.
Viden er virksomheders vigtigste ressource, og deling og udvikling af viden i dagligdagen kan stadigvæk forbedres væsentligt i mange virksomheder.
Få redskaberne til, hvordan I skaber resultater med effektiv vidensdeling og vidensudvikling i din organisation.

Annabeth Aagaard (f. 1972) er cand.merc. uddannet fra Handelshøjskolen i Århus, og Ph.D. i innovationsledelse fra Ålborg Universitet og i samarbejde med hos H. Lundbeck. Hun har igennem de sidste tyve år arbejdet som leder, strategisk rådgiver og forsker indenfor innovation, forretningsudvikling og strategi- og lederudviking i både service-, handels- og produktionsvirksomheder samt offentlige organisationer.

Annabeth Aagaard er idag førende på sit felt og yder rådgivning til nogle af Danmarks største virksomheder indenfor bl.a. digital transformation og digitale forretningsmodeller, bæredygtig ledelse og bæredygtige forretningsmodeller, leadning innovation, knowledge brokers og videnledelse, forretningsorienteret HRM og leading change. Desuden er hun universitetslektor og leder af forskningscentret, Centre for Business Development, på Aarhus Universitet, hvor hun forsker i koblingen mellem forretningsudvikling, digitale teknologier og bæredygtighed.

Annabeth Aagaard
12.00 Frokost
13.00

Brug skærme i intern kommunikation til medarbejdere og gæster - ved Erik Rosenberg, Senior Project Manager.
En strategisk platform der følger virksomhedens vekslende behov f.eks. ved optimering af onboarding processer ved at skabe fokus på sikkerhed m.m.

 

13.30 Kundens historie   
  Tak for i dag  
14.30 Rundvisning på Museet for Søfart - ved muséets inspektør.
Oplev det underjordiske museum - et stykke ikonisk arkitektur, hvor du bevæger dig gennem søfartshistorien på let skrånende gulve i skiftende højder omkring og hen over den gamle tørdok ved Kronborg. M/S Museet for Søfart er skabt af den prisbelønnede og verdenskendte tegnestue BIG – Bjarke Ingels Group.
 

 

TILMELDING 

* påkrævet

VisioSign benytter alene denne ovenstående information i forbindelse med tilmelding til ovenstående begivenhed. Du vil alene blive kontaktet på email eller post.

Du har altid mulighed for at framelde dig enhver information fra VisioSign. Det sker i tilsendte email nederst på frameldingslinket eller ved at kontakte os direkte på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Dine informationer behandles med respekt. For mere information om vores privatlivs politik se vores webside. Ved at klikke herunder tillader du at vi behandler dine information inden for denne politik.

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp's privacy practices here.

 

 

Brug skærme i intern kommunikation til medarbejdere og gæster - ved Erik Rosenberg, Senior Project Manager.
En strategisk platform der følger virksomhedens vekslende behov f.eks. ved optimering af onboarding processer ved at skabe fokus på sikkerhed m.m.