onsdag, 18 december 2019 13:34

Året der gik 2019

Nyt skilt 16x9

Tilbageblik på et år med højt tempo og gode resultater

Der er sket meget i VisioSign i 2019. Vi har haft travlt med spændende samarbejder med nye og eksisterende kunder. Internt i VisioSign er vi også i gang med flere interessante projekter. I 2020 fylder VisioSign 20 år, og vi markerer vores jubilæum næste år med nye tiltag og forandringer. Forberedelserne er vi allerede startet på. Der er særligt fire ting, vi gerne vil fremhæve:

Nye produktpakker

VisioSign tilbyder nu en række produktpakker: Gæsteregistrering, vejviser og møderumsskærme. Produktpakker der allerede nu er meget populærer. Med pakkerne tilbyder vi en samlet løsning, der inkluderer software, hardware, konfigurering og konsulentbistand. Pakkerne er en holistisk løsning, der sikrer, at det er nemt at komme i gang. Produktpakkerne har hjulpet kunder til at indrette en digital reception, optimere brug af møderum og lokaler samt etablere digital vejvisning i en bygning.

Produktkatalog

Vi har udgivet et produktkatalog, der, både visuelt og på skrift, fortæller, hvem vi er, hvad vi kan, og hvilke produkter vi tilbyder. Et produktkatalog som vi er stolte af. Hvis du endnu ikke har set produktkataloget så kontakt VisioSign og få en digital eller fysisk version af kataloget tilsendt.

Visuel identitet

VisioSign har fået en ny visuel identitet. Vi bestræber os på at være professionelle, venlige og legende, når vi samarbejder med vores kunder og skaber digitale løsninger. Det nye logo, former, farver og ikoner går igen alle steder i VisioSign og afspejler, hvem vi er, og hvad vi står for. Vores logo er kommet på vores bygning og på vores flotte nye flag – og vi er meget tilfredse med resultatet. Vi vil gerne takke vores dygtige grafiske samarbejdspartner fra A for Ox for hjælpen med at udvikle VisioSigns nye visuelle identitet.

Ny VisioSign Cloud i støbeskeen

VisioSign Cloud kommer i en ny version i 2020. Det er et af de store projekter, vi arbejde på, og som vi glæder os til at præsenterer i 2020. Vi har specielt fokus på at forbedre brugeroplevelsen og gøre det lettere at navigere i VisioSign Cloud systemet.