Mød infoskærme 360° rundt om uddannelse

Elever, studerende, lærere, andre undervisere og gæster på mere end 200 folkeskoler, gymnasier, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner orienterer sig på infoskærme fra VisioSign.

De efterspørger forskellig information, afhængig af hvem de er, og hvad deres ærinde er. Gæstelærere vil finde vej, lærere vil have information om nye cirkulære, og studerende vil kende menuen i kantinen. Med VisioSigns Wayfinder kan de få en lokaleoversigt, så de selv kan finde vej på infoskærme med touch. Mens en lille mødeskærm placeret ud for hvert enkelt møderum sikrer, at de kommer frem til det rigtige undervisningslokale eller ledige lokale.

VisioSigns infoskærme er skabt til at give forskellige målgrupper effektiv, relevant og levende information på rette tid og sted.

Infoskærme er et nemt og hurtigt arbejdsredskab

Infoskærme letter arbejdet for skolesekretæren på skolen og informationsmedarbejderen
på universitetet og andre uddannelsesinstitutioner. Samtidig optimerer det ressourceforbruget.

Medarbejderen kan nemt og hurtigt formidle budskaber til mange elever, studerende, lærere, undervisere eller gæster samtidig på infoskærme. På universiteter og andre store uddannelsesinstitutioner kan informationsmedarbejderen kombinere ensartede og koordinerede budskaber både fra centralt hold og fra den enkelte studieretning på infoskærmene. Informationerne kan prioriteres, så de for eksempel publiceres i en bestemt periode, eller så de vises før alt andet. Det gør informationsarbejdet effektivt, og infoskærme er derfor et værdifuldt arbejdsredskab for medarbejderne.

Bevæg dig 360º rundt i skolens eller uddannelsesinstitutionens bygninger, og oplev selv, hvilke fordele infoskærme giver.

Læs, hvad andre uddannelsesinstitutioner bruger infoskærme til

Se hvilke andre uddannelsesinstitutioner, der har infoskærme

Folkeskoler

Videregående uddannelser

Campus

Erhvervs- og gymnasielle uddannelser

Uddannelser til voksne

Kommunikation til studiemiljøet og information til studerende