Information på skærme til borgere, gæster og medarbejdere

Når borgerne træder ind på Ebeltoft administrationsbygning, bliver de budt velkommen på infoskærme. Hele administrationsbygningen er ved at blive bygget om og moderniseret, og i den forbindelse opstod ideen om også at digitalisere velkomstområdet. Nu bliver borgerne taget imod på en mere professionel måde, og de kan nemt registrere sig og orientere sig om mødelokaler og nummer-kø på infoskærme.

VISIOSIGN LEVERER HURTIG, EFFEKTIV OG ENSARTET KOMMUNIKATION TIL BORGERE, ANSATTE, KUNDER OG PARTNERE

VisioSign er leverandør af infoskærme og er førende i Danmark. Igennem de sidste 15 år har vi opsat skærme i de fleste store private virksomheder og offentlige institutioner, som fortsat bruger vores kommunikationsløsninger.

VisioSigns infoskærme er et velrenommeret kommunikations- og præsentationsmedie i høj kvalitet. Systemet fungerer som en fleksibel, elektronisk og dynamisk infoskærm, der er nem at bruge. Det har uanede muligheder for integration og anvendelse, og vi tilpasser det til den enkeltes behov. Vores kommunikationsløsninger er velegnede både til intern kommunikation til ansatte og til ekstern kommunikation til borgere, elever, kunder, partnere og gæster. Uanset om du har brug for en infoskærm med touch, en lille mødeskærm eller wayfinding leverer vi varen.

VisioSign er førende i Danmark med en markedsandel på 50 % i store private virksomheder og offentlige institutioner. Vi lægger stor vægt på at yde vores kunder god og personlig service og support. Du møder vores infoskærme 360° rundt i byen, i kommunen, på hospitalet i børneinstitutionen, på skolen, på universitet, i receptionen, mødelokalet og på konferencecenteret eller i produktionshallen.

Se listen over vores mange kunder

Se hvad vores kunder siger om os

Læs mere om VisioSigns kerneværdier, vision og mission

Nyheder

okt 11, 2017

CalmViso har fået ny hjemmeside

Besøg VisioSigns nye søsterselskabs spritnye…
okt 04, 2017

CalmViso og AVDAN på DKDK-messen med CalmVisio 1000

CalmViso deltog i Demens Koordinatorernes…
sølund1
sep 13, 2017

CASE: Plejecentret Sølund

Plejecentret Sølund ligger ud til søerne i…
sep 06, 2017

Opsætning af tre 55" udendørsskærme hos Musicon i Roskilde

Installationsafdelingen hos Visiosign har i…
jul 20, 2017

God sommer

VisioSign ønsker alle en god sommer! Husk vi som…
Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune

Strømlinet velkomst til borgerne i Syddjurs Kommune
Fredensborg Skole

Fredensborg Skole

"Systemet er let at arbejde med"
Regionstog

Regionstog

"Det er en skøn følelse at kunne skrive 'God weekend' ud til alle på én gang" Idéen med at implementere informationsskærme hos Regionstog opstod i forbindelse med et projekt omkring værdier. Vores virksomhed er spredt på mange lokationer på Sjælland, og der var et stort behov for at have en fælles platform til informationer. Min afdeling har ansvaret for formidlingen, og infoskærmene er et rigtig dejligt værktøj. Det er en skøn følelse at kunne skrive "god weekend" ud til alle lokationer på én gang fredag eftermiddag og så vide, at meddelelsen kun bliver vist frem til søndag aften. Generel information foregår via vores intranet, og infoskærmene anvendes som appetitvækker for at søge flere informationer på vores intranet. På skærmene publicerer vi bl.a. informationer om nye medarbejdere, nyheder med værdier som afsæt, ros fra kunder samt aktiviteter fra virksomhedens forskellige foreninger. Derudover har vi driftsinformationer – gårsdagens drift, månedens passagertal osv. Vi er meget visuelle i vores udtryk, for det fanger opmærksomheden. Og så er kunsten at holde gang i informationerne. Det er primært ansatte, der ser informationerne, og det har givet et gevaldigt løft. Der kommer hele tiden ideer ind til, hvordan vi skal bruge skærmene. I det hele taget får vi gode tilbagemeldinger.Det generelle informationsniveau er blevet hævet betydeligt, og det var et af vores fokusområder efter en medarbejdertilfredshedsundersøgelse i efteråret 2012. Derfor forventer vi, at vi har langt bedre score på det punkt ved næste medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Installation, support og i det hele taget kontakten til VisioSign har kørt helt optimalt. Vi har fået god support og er blevet positivt udfordret på vores brug af skærmene. Resultatet taler for sig selv. Vi vil klart anbefale brugen til andre – og har allerede gjort det. Vi er stolte af at vise vores resultat frem, og det sælger i stor udstrækning. Anne Frydendahl, Kundechef, Regionstog Fakta om VisioSign og Regionstog: 19 infoskærme fordelt på 12 lokationer på Sjælland· VisioSign-kunde siden 2013
Odense Universitetshospital

Odense Universitetshospital

Ressourceoptimering og vigtig patientinformation
DHL

DHL

Overvældende medarbejdertilfredshed
Arriva Danmark A/S

Arriva Danmark A/S

Infoskærme styrker fællesskabet