Information på skærme til borgere, gæster og medarbejdere

Når borgerne træder ind på Ebeltoft administrationsbygning, bliver de budt velkommen på infoskærme. Hele administrationsbygningen er ved at blive bygget om og moderniseret, og i den forbindelse opstod ideen om også at digitalisere velkomstområdet. Nu bliver borgerne taget imod på en mere professionel måde, og de kan nemt registrere sig og orientere sig om mødelokaler og nummer-kø på infoskærme.

VISIOSIGN LEVERER HURTIG, EFFEKTIV OG ENSARTET KOMMUNIKATION TIL BORGERE, ANSATTE, KUNDER OG PARTNERE

VisioSign er leverandør af infoskærme og er førende i Danmark. Igennem de sidste 15 år har vi opsat skærme i de fleste store private virksomheder og offentlige institutioner, som fortsat bruger vores kommunikationsløsninger.

VisioSigns infoskærme er et velrenommeret kommunikations- og præsentationsmedie i høj kvalitet. Systemet fungerer som en fleksibel, elektronisk og dynamisk infoskærm, der er nem at bruge. Det har uanede muligheder for integration og anvendelse, og vi tilpasser det til den enkeltes behov. Vores kommunikationsløsninger er velegnede både til intern kommunikation til ansatte og til ekstern kommunikation til borgere, elever, kunder, partnere og gæster. Uanset om du har brug for en infoskærm med touch, en lille mødeskærm eller wayfinding leverer vi varen.

VisioSign er førende i Danmark med en markedsandel på 50 % i store private virksomheder og offentlige institutioner. Vi lægger stor vægt på at yde vores kunder god og personlig service og support. Du møder vores infoskærme 360° rundt i byen, i kommunen, på hospitalet i børneinstitutionen, på skolen, på universitet, i receptionen, mødelokalet og på konferencecenteret eller i produktionshallen.

Se listen over vores mange kunder

Se hvad vores kunder siger om os

Læs mere om VisioSigns kerneværdier, vision og mission

Nyheder

aug 12, 2019

Skærm-smil & uddannelse i Aarhus

En dag for jer der vil tale information til…
aug 12, 2019

God kommunikation på infoskærmen i Aarhus

Intern kommunikation er det vigtigste værktøj til…
maj 09, 2019

Mini inspiration for redaktører d. 20. juni - Arbejdsglæde

Mini Inspiration til redaktører om den gode…
maj 08, 2019

Mini inspiration for redaktører d. 4. juni - Kort & godt

Mini Inspiration til redaktører om den gode…
maj 02, 2019

PÆNT INDHOLD - LÆSBAR TEKST

Tekst: Katrine L. N. Kristensen At se ”pænt” ud…
Musikhuset Aarhus

Musikhuset Aarhus

Musikken er i centrum, når Musikhuset Aarhus hvert år beriger, bevæger og begejstrer mere end 600.000 gæster. Med storslået akustik og smuk arkitektur danner husets seks sale og ni scener ramme om mere end 1.200 årlige arrangementer. Musikhuset Århus er altså et stort hus med mange besøgende, hvor logistik, branding og information er en vigtig del af hverdagen. I et hus som Musikhuset Aarhus med 1.200 årlige arrangementer hvor der skal reklameres og informeres om arrangementer og tilbud, skal der ofte skiftes ud i bannere og plakater. I samarbejde med VisioSign har Musikhuset Aarhus taget en beslutning om, at digitalisere disse bannere og plakater. Dette giver Musikhuset Aarhus fri råderet over visningerne på deres digitale bannere, og gør dem mere omstillingsparate. Samtidig med dette giver det lejere af Musikhuset Aarhus mulighed for branding på disse digitale løsninger. De tidligere printede bannere, der hang ned fra loftet i Musikhuset, er i dag udskiftet med digitale bannere. Her er det muligt at se plakater for kommende og nuværende arrangementer i Musikhuset Aarhus. Herudover er det muligt, at se en oversigt over kommende arrangementer samt ’Dagen i dag’. Disse programmer er koblet sammen med Musikhuset Aarhus’ kalendersystem samt billetlugens kalender, hvilket gør programopdateringerne automatiske og selvkørende. Herudover har Musikhuset Aarhus hængt en syvskærmsvæg op over deres billetkontor, som består af syv liggende skærme i forlængelse af hinanden. Her har billetkontoret mulighed for, at vise arrangementer for hver af deres sale samt en skærm med dagens program. Hver skærm i syvskærmsvæggen repræsenterer dermed en sal i Musikhuset. De ovenstående skærme, som brugerne  bliver mødt af i billetkontoret, bliver de igen mødt af ved den pågældende sal. Den første skærm til venstre i syvskærmsvæggen repræsenterer arrangementer fra Store Sal, og er dermed også det skærmbillede, som vil være på skærmen foran Store Sal. Dette understøtter en genkendelighed hos brugerne, samt hjælper dem med navigationen i huset. Herudover vil der være en programskærm over alle sale, hvor dagens program for pågældende sal er tilgængeligt. Musikhuset Aarhus har yderligere hængt fire mobile skærme op i loftet, som kan hæves og sænkes. Disse skærme bliver primært brugt til at vise trailere for arrangementer i Musikhuset. De mobile skærme kan samtidig pilles ned og flyttes rundt på, som der nu ønskes. Musikhuset Aarhus er dermed et godt eksempel på ’Den digitale bygning’, og de udnytter VisioSigns muligheder på alle områder, hvilket er med til at give et strømlinet indtryk af huset.    
University College Nordjylland

University College Nordjylland

University College Nordjylland er en fusion mellem flere uddannelsesinstitutioner, som trådte i kraft 1. januar 2008. Efter denne fusion udbydes 23 erhvervsakademi- og professionsuddannelser inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi, som er fordelt på seks lokationer i Nordjylland. University College Nordjylland har i nogle år benyttet sig af VisioSigns løsninger på flere af deres uddannelsessteder, hvor de blandt andet har præsenteret skemaer på deres infoskærme. Disse skemaer blev opdateret manuelt af en administrationsmedarbejder, hvilket gjorde ændringer i skemaerne omfattende. Der var derfor et ønske om at automatisere skemaerne og på denne måde aflaste receptionens arbejdsopgaver samtidig med, at fusionen skabte et behov for et genkendeligt udtryk på alle seks lokationer. Ønske var derfor, at samle flere skoler til en samlet. Genkendeligheden møder allerede brugerne på de seks lokationer i form af ensartede wayfinders, som møder brugerne i indgangspartiet på diverse lokationer. Wayfinders er et godt redskab til, at aflaste receptionen da disse hjælper brugerne med navigationen på den pågældende lokation. Herudover er det grafiske udtryk på samtlige seks lokationer ens hvilket er med til, at samle. Dette betyder grundlæggende, at det er de samme designs, der benyttes på samtlige skærme uafhængigt af lokationer, hvor blot indholdet varierer fra lokation til lokation. VisioSign løsningerne bruges også til, at understøtte bedre kommunikation til brugerne og kan også nå bredere ud til brugerne, da information fra eksempelvis uddannelsens intranet, kan blive spredt via informationsskærmene og dermed er der en større chance for at brugerne opfanger informationen. De manuelle skemaer er blevet automatiseret på UCN hvilket betyder, at receptionisterne ikke længere skal bruge deres tid på at opdatere skemaerne. VisioSign har udviklet en kalenderintegration, som muliggør automatiseringen, hvorfor al information fra UCN’s skema- og ressourceplanlægningssystem kommer automatisk frem på deres informationsskærme. På UCN benyttes TimeEdit som skema- og ressourceplanlægningssystem, og en integration mellem UCN’s VisioSign løsning og TimeEdit har reduceret receptionisternes arbejde.
Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel

”Skærmene hjælper de besøgende på hotellet med, at finde frem til de rigtige lokaler på egen hånd og få et hurtigt overblik.” Sådan siger Ulla Bastholm, Konferencechef i Glostrup Park Hotel, om deres VisioSign skærmløsning. Lidt udenfor byen i smukke omgivelser ligger Glostrup Park Hotel, et 4-stjernet hotel med eksklusive møde- og konferencefaciliteter, som bl.a. er kendt for restauranten La Cocotte. Glostrup Park Hotel valgte i sin tid løsningen hos VisioSign, da de gerne ville være inde over designet helt fra starten, så det passede ind i den visuelle identitet på stedet samtidig med, at fokusere på lige netop dét, der er vigtigt for gæsterne; overblik, vejvisning og information. Når konference-gæster tjekker ind på hotellet er det vigtigt, at de hurtigt og nemt kan skabe sig et overblik og finde frem til dér, hvor de skal hen. Lige netop dét kunne VisioSign tilbyde dem, da de i 2014 åbnede deres konferencecenter, Orangeriet. Derfor har der været mulighed for at tænke VisioSigns skærme ind i selve designet af bygningens flow og gøre oplevelsen af lokalerne behagelig og overskuelig. En anden central grund til Glostrup Park Hotels valg af skærme var, at VisioSigns software kunne integreres med deres booking system, så administration af skærmene var minimal. Al mødeinfo bliver automatisk trukket fra deres booking system, så skærmene er altid up to date. Samarbejdet mellem hotellet og VisioSign har resulteret i en elegant integreret samt informativ løsning med vejvisning og mødeoversigter ved indgange og mødelokaler. Besøg Glostrup Parkhotels hjemmeside her.     
UCL - Erhvervsakademi og Professionshøjskole

UCL - Erhvervsakademi og Professionshøjskole

I forbindelse med bygning af nyt campus til Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense, fik VisioSign muligheden for at digitalisere dette gennem forskellige løsninger. Samarbejdet har ført til en genkendelighed hos campus’ brugere samt mulighed for digitalbranding.
Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune

Strømlinet velkomst til borgerne i Syddjurs Kommune
Fredensborg Skole

Fredensborg Skole

"Systemet er let at arbejde med"