Information på skærme til borgere, gæster og medarbejdere

Når borgerne træder ind på Ebeltoft administrationsbygning, bliver de budt velkommen på infoskærme. Hele administrationsbygningen er ved at blive bygget om og moderniseret, og i den forbindelse opstod ideen om også at digitalisere velkomstområdet. Nu bliver borgerne taget imod på en mere professionel måde, og de kan nemt registrere sig og orientere sig om mødelokaler og nummer-kø på infoskærme.

VISIOSIGN LEVERER HURTIG, EFFEKTIV OG ENSARTET KOMMUNIKATION TIL BORGERE, ANSATTE, KUNDER OG PARTNERE

VisioSign er leverandør af infoskærme og er førende i Danmark. Igennem de sidste 15 år har vi opsat skærme i de fleste store private virksomheder og offentlige institutioner, som fortsat bruger vores kommunikationsløsninger.

VisioSigns infoskærme er et velrenommeret kommunikations- og præsentationsmedie i høj kvalitet. Systemet fungerer som en fleksibel, elektronisk og dynamisk infoskærm, der er nem at bruge. Det har uanede muligheder for integration og anvendelse, og vi tilpasser det til den enkeltes behov. Vores kommunikationsløsninger er velegnede både til intern kommunikation til ansatte og til ekstern kommunikation til borgere, elever, kunder, partnere og gæster. Uanset om du har brug for en infoskærm med touch, en lille mødeskærm eller wayfinding leverer vi varen.

VisioSign er førende i Danmark med en markedsandel på 50 % i store private virksomheder og offentlige institutioner. Vi lægger stor vægt på at yde vores kunder god og personlig service og support. Du møder vores infoskærme 360° rundt i byen, i kommunen, på hospitalet i børneinstitutionen, på skolen, på universitet, i receptionen, mødelokalet og på konferencecenteret eller i produktionshallen.

Se listen over vores mange kunder

Se hvad vores kunder siger om os

Læs mere om VisioSigns kerneværdier, vision og mission

Nyheder

feb 26, 2018

Highlights fra ISE 2018

Ved årets ISE messe var der hele 15 haller med…
feb 19, 2018

Foodexpo 2018

Foodexpo er Nordens største fødevaremesse, og her…
Forbedret kommunikation og oplevelsesdesign med Den Digitale Bygning
feb 12, 2018

Forbedret kommunikation og oplevelsesdesign med Den Digitale Bygning

(Tekst: Stine Maria Larsen, VisioSign. Foto:…
jan 22, 2018

ISE 2018

Så er det igen ved at være tid til årets ISE…
jan 15, 2018

VISIOSIGN FLYTTER ADRESSE

I VisioSign er det tid til forandringer, hvilket…
Glostrup Park Hotel

Glostrup Park Hotel

”Skærmene hjælper de besøgende på hotellet med, at finde frem til de rigtige lokaler på egen hånd og få et hurtigt overblik.” Sådan siger Ulla Bastholm, Konferencechef i Glostrup Park Hotel, om deres VisioSign skærmløsning. Lidt udenfor byen i smukke omgivelser ligger Glostrup Park Hotel, et 4-stjernet hotel med eksklusive møde- og konferencefaciliteter, som bl.a. er kendt for restauranten La Cocotte. Glostrup Park Hotel valgte i sin tid løsningen hos VisioSign, da de gerne ville være inde over designet helt fra starten, så det passede ind i den visuelle identitet på stedet samtidig med, at fokusere på lige netop dét, der er vigtigt for gæsterne; overblik, vejvisning og information. Når konference-gæster tjekker ind på hotellet er det vigtigt, at de hurtigt og nemt kan skabe sig et overblik og finde frem til dér, hvor de skal hen. Lige netop dét kunne VisioSign tilbyde dem, da de i 2014 åbnede deres konferencecenter, Orangeriet. Derfor har der været mulighed for at tænke VisioSigns skærme ind i selve designet af bygningens flow og gøre oplevelsen af lokalerne behagelig og overskuelig. En anden central grund til Glostrup Park Hotels valg af skærme var, at VisioSigns software kunne integreres med deres booking system, så administration af skærmene var minimal. Al mødeinfo bliver automatisk trukket fra deres booking system, så skærmene er altid up to date. Samarbejdet mellem hotellet og VisioSign har resulteret i en elegant integreret samt informativ løsning med vejvisning og mødeoversigter ved indgange og mødelokaler.    
ERHVERVSAKADEMIET LILLEBÆLT (EAL)

ERHVERVSAKADEMIET LILLEBÆLT (EAL)

I forbindelse med bygning af nyt campus til Erhvervsakademiet Lillebælt (EAL) i Odense, fik VisioSign muligheden for at digitalisere dette gennem forskellige løsninger. Samarbejdet mellem EAL og VisioSign har ført til en genkendelighed hos campus’ brugere samt mulighed for digitalbranding fra EAL.
Syddjurs Kommune

Syddjurs Kommune

Strømlinet velkomst til borgerne i Syddjurs Kommune
Fredensborg Skole

Fredensborg Skole

"Systemet er let at arbejde med"
Regionstog

Regionstog

"Det er en skøn følelse at kunne skrive 'God weekend' ud til alle på én gang" Idéen med at implementere informationsskærme hos Regionstog opstod i forbindelse med et projekt omkring værdier. Vores virksomhed er spredt på mange lokationer på Sjælland, og der var et stort behov for at have en fælles platform til informationer. Min afdeling har ansvaret for formidlingen, og infoskærmene er et rigtig dejligt værktøj. Det er en skøn følelse at kunne skrive "god weekend" ud til alle lokationer på én gang fredag eftermiddag og så vide, at meddelelsen kun bliver vist frem til søndag aften. Generel information foregår via vores intranet, og infoskærmene anvendes som appetitvækker for at søge flere informationer på vores intranet. På skærmene publicerer vi bl.a. informationer om nye medarbejdere, nyheder med værdier som afsæt, ros fra kunder samt aktiviteter fra virksomhedens forskellige foreninger. Derudover har vi driftsinformationer – gårsdagens drift, månedens passagertal osv. Vi er meget visuelle i vores udtryk, for det fanger opmærksomheden. Og så er kunsten at holde gang i informationerne. Det er primært ansatte, der ser informationerne, og det har givet et gevaldigt løft. Der kommer hele tiden ideer ind til, hvordan vi skal bruge skærmene. I det hele taget får vi gode tilbagemeldinger.Det generelle informationsniveau er blevet hævet betydeligt, og det var et af vores fokusområder efter en medarbejdertilfredshedsundersøgelse i efteråret 2012. Derfor forventer vi, at vi har langt bedre score på det punkt ved næste medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Installation, support og i det hele taget kontakten til VisioSign har kørt helt optimalt. Vi har fået god support og er blevet positivt udfordret på vores brug af skærmene. Resultatet taler for sig selv. Vi vil klart anbefale brugen til andre – og har allerede gjort det. Vi er stolte af at vise vores resultat frem, og det sælger i stor udstrækning. Anne Frydendahl, Kundechef, Regionstog Fakta om VisioSign og Regionstog: 19 infoskærme fordelt på 12 lokationer på Sjælland· VisioSign-kunde siden 2013
Odense Universitetshospital

Odense Universitetshospital

Ressourceoptimering og vigtig patientinformation