Information på skærme til borgere, gæster og medarbejdere

Når borgerne træder ind på Ebeltoft administrationsbygning, bliver de budt velkommen på infoskærme. Hele administrationsbygningen er ved at blive bygget om og moderniseret, og i den forbindelse opstod ideen om også at digitalisere velkomstområdet. Nu bliver borgerne taget imod på en mere professionel måde, og de kan nemt registrere sig og orientere sig om mødelokaler og nummer-kø på infoskærme.

VISIOSIGN LEVERER HURTIG, EFFEKTIV OG ENSARTET KOMMUNIKATION TIL BORGERE, ANSATTE, KUNDER OG PARTNERE

VisioSign er leverandør af infoskærme og er førende i Danmark. Igennem de sidste 15 år har vi opsat skærme i de fleste store private virksomheder og offentlige institutioner, som fortsat bruger vores kommunikationsløsninger.

VisioSigns infoskærme er et velrenommeret kommunikations- og præsentationsmedie i høj kvalitet. Systemet fungerer som en fleksibel, elektronisk og dynamisk infoskærm, der er nem at bruge. Det har uanede muligheder for integration og anvendelse, og vi tilpasser det til den enkeltes behov. Vores kommunikationsløsninger er velegnede både til intern kommunikation til ansatte og til ekstern kommunikation til borgere, elever, kunder, partnere og gæster. Uanset om du har brug for en infoskærm med touch, en lille mødeskærm eller wayfinding leverer vi varen.

VisioSign er førende i Danmark med en markedsandel på 50% i store private virksomheder og offentlige institutioner. Vi lægger stor vægt på at yde vores kunder god og personlig service og support. Du møder vores infoskærme 360° rundt i byen, i kommunen, på hospitalet, i børneinstitutionen, på skolen, på universitet, i receptionen, foran mødelokalet og på konferencecenteret eller i produktionshallen.

Se listen over vores mange kunder

Se hvad vores kunder siger om os

Læs mere om VisioSigns kerneværdier, vision og mission

Nyheder

mar 12, 2020

VisioSign er fuldt bemandede under lockdown

Vi er her endnu I VisioSign har vi mulighed for…
mar 11, 2020

COVID-19: Brug din Informationsskærm til at forebygge smitte

Informationsskærme er et godt redskab til at…
dec 23, 2019

Glædelig jul

Glædelig jul! Vi holder juleferie fra den 24.…
dec 18, 2019

Året der gik 2019

Tilbageblik på et år med højt tempo og gode…
Ny medarbejder
dec 17, 2019

Nye medarbejdere i 2019

2019 har været et spændede år hos VisioSign. Vi…

National Oilwell Varco (NOV)

fredag, 15. november 2019 11:00

Øresundsakvariet

tirsdag, 17. december 2019 13:37

Musikhuset Aarhus

mandag, 16. april 2018 13:30