Information på skærme til borgere, gæster og medarbejdere

Når borgerne træder ind på Ebeltoft administrationsbygning, bliver de budt velkommen på infoskærme. Hele administrationsbygningen er ved at blive bygget om og moderniseret, og i den forbindelse opstod ideen om også at digitalisere velkomstområdet. Nu bliver borgerne taget imod på en mere professionel måde, og de kan nemt registrere sig og orientere sig om mødelokaler og nummer-kø på infoskærme.

VISIOSIGN LEVERER HURTIG, EFFEKTIV OG ENSARTET KOMMUNIKATION TIL BORGERE, ANSATTE, KUNDER OG PARTNERE

VisioSign er leverandør af infoskærme og er førende i Danmark. Igennem de sidste 15 år har vi opsat skærme i de fleste store private virksomheder og offentlige institutioner, som fortsat bruger vores kommunikationsløsninger.

VisioSigns infoskærme er et velrenommeret kommunikations- og præsentationsmedie i høj kvalitet. Systemet fungerer som en fleksibel, elektronisk og dynamisk infoskærm, der er nem at bruge. Det har uanede muligheder for integration og anvendelse, og vi tilpasser det til den enkeltes behov. Vores kommunikationsløsninger er velegnede både til intern kommunikation til ansatte og til ekstern kommunikation til borgere, elever, kunder, partnere og gæster. Uanset om du har brug for en infoskærm med touch, en lille mødeskærm eller wayfinding leverer vi varen.

VisioSign er førende i Danmark med en markedsandel på 50% i store private virksomheder og offentlige institutioner. Vi lægger stor vægt på at yde vores kunder god og personlig service og support. Du møder vores infoskærme 360° rundt i byen, i kommunen, på hospitalet, i børneinstitutionen, på skolen, på universitet, i receptionen, foran mødelokalet og på konferencecenteret eller i produktionshallen.

Se listen over vores mange kunder

Se hvad vores kunder siger om os

Læs mere om VisioSigns kerneværdier, vision og mission

Nyheder

okt 01, 2019

Få mere ud af VisioSigns løsninger på erfaringsmøder

Som noget nyt er VisioSign begyndt at afholde…
maj 09, 2019

Mini inspiration for redaktører d. 20. juni - Arbejdsglæde

Mini Inspiration til redaktører om den gode…
maj 08, 2019

Mini inspiration for redaktører d. 4. juni - Kort & godt

Mini Inspiration til redaktører om den gode…
maj 02, 2019

PÆNT INDHOLD - LÆSBAR TEKST

Tekst: Katrine L. N. Kristensen At se ”pænt” ud…
mar 11, 2019

Vi søger en serviceminded supporter med godt overblik

Er du en smilende IT-problemknuser, der brænder…

Musikhuset Aarhus

mandag, 16. april 2018 13:30

University College Nordjylland

mandag, 26. marts 2018 13:19

Glostrup Park Hotel

mandag, 5. marts 2018 14:46